Kviečiame dalyvauti sušio - tradicinio japoniško patiekalo - gaminimo, degustacijos renginyje, kurio metu stebėsite, kaip meistriškai gaminamas SUŠIS. Be to, sušio meistras jus taip pat išmokins pasigaminti įvairių rūšių sušį. Geriausi iš geriausiųjų bus apdovanoti prizais.
Sušio gaminimo demonstracija:
Sake (su lašiša) (11 vnt.);
Unagi (su keptu unguriu) (11 vnt.);
Sake-Ikura (su lašiša ir lašišos ikrais) (11 vnt.);
Masgo (su stintenių ikrais) (11 vnt.);
Kappa maki (su agurkais) (6 vnt.);
Spicy sake (su aštraus skonio lašiša ir sezamais) (6 vnt.).
Gaivieji gėrimai
Gaivusis gėrimas "Aloe" su alijošiaus minkštimu (10 porc.);
Mineralinis vanduo (gazuotas/negazuotas) (10 porc.).
Karštieji gėrimai
Žalioji arbata "Genmaicha" su paskrudintais ryžiais ir kukurūzų grūdais (10 porc.).