Gimimo dienos proga siūlome nusikelti į Japoniją - Tekančios Saulės šalį - pasimėgauti ypatinga vakariene, išmėginti savo kulinarinius sugebėjimus ir patirti neužmirštamus įspūdžius.
Vaišės
Salotos:
Sojos pupelių daigų salotos su daržovėmis ir vištienos kepenėlėmis (4 porc.);
Sojos pupelių daigų salotos su bambuko ūgliais ir jūržole (4 porc.).
Sušis:
su lašiša (6 vnt.);
su krabų lazdelėmis ir agurku (4 vnt.);
su japonišku unguriu (4 vnt.);
su omletu (4 vnt.);
su avokadu ir japonišku "Shiitake" grybu (4 vnt.);
su tigrine krevete (4 vnt.);
su tunu (4 vnt.).
Norimaki rinkinukai (1 porc.):
su avokadu (6 vnt.);
su omletu (6 vnt.);
su agurku (6 vnt.).
"Kalifornijos" suktinukai (1 porc.):
su sezamais (10 vnt.);
su "Tobiko Wasabi" / "Masago" ikrais (10 vnt.);
Karštieji patiekalai: Tai patiekalas, kurį Jūs pasiruošite patys! (1 porc. - 4 asmenims)